Minkä värinen aurasi on?


Jokaisen ihmisen sanotaan heijastavan ympärilleen värillistä valokenttää, joka kertoo ihmisen syvimmästä olemuksesta ja hänen elämänsä tarkoituksesta. Auran värin voi aavistaa myös ihmisen luonteenpiirteiden perusteella. Vastaa siis seuraaviin kysymyksiin, joissa persoonallisuuttasi kartoitetaan värien näkökulmasta, ja ota selvää, minkä värinen Sinun aurasi on!

Väriluettelo:

harmaa
indigo
keltainen
kristalli
lila
magenta
okra
oranssi
punainen
sammaleen vihreä
sininen
turkoosi
vihreä
violetti

Valitse jokaisesta kysymyksestä itseesi parhaiten sopiva vaihtoehto. "Kyllä", silloin kun väittämä pitää kohdallasi täysin paikkansa. "Joskus" , jos väittämä on itsellesi totta vai toisinaan tai "Ei", jos väittämä tuntuu aivan väärältä. Lopussa paina nappulaa "Laske tulos". Vastaukseksi saat kuulla, mikä on Sinun aurasi pääväri, ja mitkä muut värit ovat aurassasi voimakkaita.

Testin voi tehdä täällä :)         

Kuvauksen omista väreistäsi voit lukea oheisesta väriluettelosta.

Aurasi pääväri:

Turkoosi

Turkoosi yhdistää aurassa älyn ja tunteen värit. Persoonana turkoosi on järjestelmällisen ajattelun ja herkkyyden yhdistelmä.

Herkkä turkoosi on myötätuntoinen ja rakastava ihminen, joka ei kuitenkaan sulje järjen ääntä omia valintoja tehdessään. Hän on hiljainen taustahahmo, joka tukee läheisiään ja vaistoaa herkästi heidän vaikeutensa. Ongelmien ratkaisuissa hän kuitenkin turvautuu analyyttiseen ajatteluun, eikä helposti sorru tunteen sanelemiin ylilyönteihin.

Vaikka turkoosin omat tunteet ovat herkät ja vaistonsa hyvä, pitää hänkin omat tunteensa mieluimmin kätkettynä toisilta. Ongelmien ilmetessä hän ei käänny ystävien puoleen apua pyytääkseen, vaan etsii järkevimmän ratkaisun omasta sisimmästään.

                           

Aurassasi voimakkaita:

okra;sammaleen_vihrea;punainen;